Logo Flevo Tandarts
Google Reviews

Meenthoek 3-5

Lelystad

Van 08:00 tot 18:00

Flevo Tandarts Lelystad

Narcose tandarts Lelystad

Nieuwste apparatuur

Zeer ervaren tandartsen

Alle disciplines onder één dak

Tandarts onder narcose in Lelystad

Narcose behandelingen

Van harte welkom bij Flevo Tandarts, dé narcose tandarts van Lelystad en omstreken. Binnen onze praktijk zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse tandheelkundige behandelingen onder narcose, zodat u niets zult merken van de behandeling en geen pijn zult ervaren. Heeft u angst voor de tandarts en wilt u graag onder narcose worden behandeld door onze narcose tandarts in Lelystad? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of schrijf u direct in door het inschrijfformulier op onze website in te vullen. Ons ervaren team van specialisten staat voor u klaar om u op een veilige en pijnloze manier van al uw klachten af te helpen.

Narcose tandarts Lelystad nodig? Dan bent u bij Flevo Tandarts aan het juiste adres. Wij hebben dagelijks te maken met mensen die ertegen opzien om een bezoek te brengen aan de tandarts, bijvoorbeeld omdat zij bang zijn dat de behandeling pijnlijk zal zijn. Wij van Flevo Tandarts bieden u de mogelijkheid om de behandeling onder narcose te ondergaan, zodat u de behandeling gemakkelijk zult doorkomen en binnen de kortste keren weer kunt genieten van een mooi en gezond gebit. Wilt u meer informatie? Neem dan tijdens de openingstijden van onze praktijk telefonisch contact met ons op, door te bellen naar: 032 032 21 13. Eén van onze medewerkers staat u graag te woord.

Narcose tandarts Lelystad

Kom gerust bij ons langs

Hieronder hebben wij de openingstijden van de narcose tandarts in Lelystad voor u op een rijtje gezet. Tijdens de openingstijden bent u van harte welkom om langs te komen voor een behandeling onder narcose. Wij vragen u vriendelijk om u van tevoren in te schrijven bij onze praktijk. Dit kunt u doen door het inschrijfformulier op onze website in te vullen. Vervolgens zal één van onze medewerkers op korte termijn contact met u opnemen om uw inschrijving te voltooien en direct een afspraak in te plannen voor een behandeling onder narcose in Lelystad.

Maandag 12:00 - 20:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10:00 - 15:00
Vrijdag 10:00 - 15:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Bent u op zoek naar een ervaren narcose tandarts in Lelystad? Op dit moment hebben wij nog ruimte voor nieuwe patiënten. Wij hebben zeer korte wachttijden, waardoor wij u al snel onder narcose kunnen behandelen. Schrijf u direct in via onze website. Wij kijken ernaar uit om u binnenkort te mogen verwelkomen in onze praktijk.

Klik hier voor de routebeschrijving naar onze praktijk, gevestigd op de Meenthoek 3-5 in Lelystad. Komt u met het openbaar vervoer? Zorg er dan voor dat u uw reis van tevoren plant met behulp van de online reisplanner. Zo weet u precies waar u aan toe bent en zult u niet voor verrassingen komen te staan. Bent u onverhoopt vertraagd voor uw narcose behandeling in Lelystad? Neem dan alstublieft telefonisch contact met ons op. Wij zijn tijdens de openingstijden van onze praktijk bereikbaar op het volgende nummer: 032 032 21 13.

Kosten en vergoedingen narcose

Wij krijgen regelmatig de vraag hoeveel een narcose behandeling kost. De kosten zijn afhankelijk van de leeftijd van de te behandelen patiënt en de duur van de betreffende behandeling. Zo is de narcose behandeling voor kinderen van 8 tot 17 jaar geheel kosteloos. Dus als u op zoek bent naar een narcose tandarts voor kinderen in Lelystad, dan bent u bij Flevo Tandarts aan het juiste adres. Voor volwassenen hanteren wij een tarief van €425,- per 60 minuten. Houd er rekening mee dat de kosten van de behandeling zelf hier nog bovenop komen.

Voor een volledig overzicht van alle tarieven, verwijzen wij u door naar de website van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Ieder jaar stelt de NZa de tarieven voor alle tandheelkundige behandelingen landelijk op. Dit betekent dat iedere tandarts in Nederland dezelfde tarieven hanteert. Heeft u hier een vraag over? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

De kosten voor de narcose worden helaas niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Mogelijk komt u wel in aanmerking voor een vergoeding van de kosten voor de behandeling. Dit verschilt per zorgverzekeraar en is onder andere afhankelijk van de verzekering die u heeft afgesloten met uw zorgverzekeraar. Voor meer informatie over kosten en vergoedingen, adviseren wij u om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Narcose tandarts Lelystad

Tevreden patiënten aan het woord

Wij zijn dankbaar voor iedereen die vertrouwen in ons heeft getoond en zich als patiënt heeft ingeschreven bij onze praktijk. Wij zullen er alles aan doen om uw bezoek aan onze narcose tandarts in Lelystad zo prettig mogelijk te laten verlopen. Wij kunnen u wel vertellen hoe wij te werk gaan, maar het leek ons een beter idee om onze patiënten het woord te geven, zodat u het direct van hen kunt horen. Hieronder leest u hoe patiënten die u zijn voorgegaan hun bezoek aan onze narcose tandarts in Lelystad hebben ervaren.

Kom gerust bij ons langs voor een kop koffie. Wij denken graag met u mee en stellen een behandelplan op maat voor u op dat volledig zal aansluiten op uw wensen en behoeften. Samen zorgen wij ervoor dat een tandartsbezoek leuk wordt en u nooit meer angst voor de tandarts zult hebben.

Mark en Sharron Eikelboom

5/5

Een fantastisch deskundige en empathische tandarts! Heeft alle tijd om goed uitleg te geven en een prachtig ingerichte praktijk. Wij hebben ons als gezin direct ingeschreven! Bedankt tandarts Tairie en tot over 6 maanden als wij weer op controle komen.

Yuki Mok

5/5

Ik was altijd bang voor de tandarts en dit is de enige tandarts die mij daarbij heeft geholpen. Er wordt zowel van tevoren als tijdens de behandeling rustig uitgelegd wat er gaat gebeuren, waardoor de angst geheel verdwijnt!

Samantha Tjawanlee

5/5

Ik ben doodsbang voor de tandarts al jaren niet geweest. Ik ben zeer kundig en warm behandeld door deze tandarts!!! Zeker aan te raden!! Bedankt voor de goede zorg.

Hadia Habibi

5/5

Het was me een genoegen om naar deze tandarts toe te mogen. De eerste tandartspraktijk waar ik me thuis voelde! Ik raad iedereen aan om hier naar toe te gaan. Top behandeling

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hieronder hebben wij de veelgestelde vragen aan onze narcose tandarts in Lelystad voor u op een rijtje gezet. Mocht uw vraag/antwoord hier niet tussen staan, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar en staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Een narcose tandartsbehandeling wordt uitgevoerd onder volledige narcose, wat betekent dat de patiënt in een diepe slaap wordt gebracht en geen pijn of angst zal voelen tijdens de behandeling. De behandeling wordt uitgevoerd door een team van tandheelkundige professionals met ervaring in het uitvoeren van behandelingen onder narcose. Deze behandelmethode heeft een aantal voordelen. Zo is het geschikt voor mensen met extreme angst voor de tandarts, is het mogelijk om meerdere behandelingen in één keer uit te voeren en is de kans op stress en pijn tijdens de behandeling minimaal. Narcose tandarts Lelystad nodig? Klik hier om u direct in te schrijven.

Er zijn verschillende tandheelkundige behandelingen die geschikt zijn om onder narcose uit te voeren, zoals het vullen van gaatjes, wortelkanaalbehandelingen en extracties. Ook complexere behandelingen, zoals het uitvoeren van chirurgische ingrepen en het behandelen van parodontitis, kunnen onder narcose worden uitgevoerd. In principe kan bijna elke tandheelkundige behandeling onder narcose worden uitgevoerd, maar de tandarts zal in overleg met de patiënt bepalen welke behandelingen geschikt zijn voor narcose en welke behandelingen beter op een andere manier kunnen worden uitgevoerd. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Hoewel een tandartsbehandeling onder narcose over het algemeen veilig is, zijn er risico’s verbonden aan het gebruik van narcosemiddelen. Om de risico’s zo klein mogelijk te houden, dient u voorafgaand aan de behandeling een uitgebreide medische vragenlijst in te vullen. Dit stelt de anesthesioloog in staat om uw gezondheidstoestand goed in te schatten en het proces in goede banen te leiden, zodat er geen complicaties zullen optreden.

Mocht u zorgen hebben, neem dan gerust telefonisch contact met ons op om uw zorgen bespreekbaar te maken. Onze narcose tandarts in Lelystad neemt uw zorgen graag weg door u stap voor stap uit te leggen hoe de behandeling in zijn werk gaat en hoe wij ervoor zorgen dat de behandeling veilig zal verlopen. U kunt ons bereiken door te bellen naar het volgende nummer: 032 032 21 13.