Logo Flevo Tandarts
Google Reviews

Meenthoek 3-5

Lelystad

Van 08:00 tot 18:00

Flevo Tandarts Lelystad

Tanden Bleken Lelystad

Nieuwste apparatuur

Zeer ervaren tandartsen

Alle disciplines onder één dak

Uw tanden laten bleken?

Heeft u altijd al gedroomd van mooie, witte tanden? Dan kunt u overwegen om uw tanden te laten bleken. U kunt hiervoor terecht in onze praktijk in het centrum van Lelystad. Met behulp van bleekgel maken wij uw tanden witter, voor een frisse uitstraling. Hoe wit uw tanden worden, hangt af van uw gebit en is van tevoren niet te voorspellen. Houd er dus rekening mee dat de resultaten van tanden bleken per persoon verschillend kunnen zijn.

Wilt u uw tanden laten bleken bij ons in de praktijk? U bent van harte welkom. Schrijf u direct in of neem contact met ons op voor meer informatie. Meer weten over het proces van tanden bleken? Klik hier om kennis te maken met onze werkwijze.

Tanden Bleken Lelystad

Hoe werkt tanden bleken?

Stap 1

Schrijf u in bij onze praktijk of bel ons voor een eenmalige afspraak.

Stap 2

Wij plannen uw bezoek aan onze praktijk in.

Stap 3

Wij verwelkomen u in onze praktijk en leggen u alles van tevoren uit.

Stap 4

Vóór de behandeling reinigen wij uw gebit voor een optimaal resultaat.

Stap 5

Wij brengen de bleekgel aan, waarna een ledlamp het proces activeert.

Stap 6

U laat de bleekgel 60 minuten zitten, om het gewenste resultaat te halen.

Wat zijn de voordelen van tanden bleken?

Tanden bleken is een cosmetische procedure die steeds populairder wordt vanwege de voordelen die het biedt voor het verbeteren van de esthetiek van uw glimlach. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van tanden bleken:

Resultaat Tanden Bleken

Tanden laten bleken door de tandarts

Als u op zoek bent naar een praktijk in Lelystad waar u terecht kunt om uw tanden te laten bleken, dan bent u bij Flevo Tandarts aan het juiste adres. Wij kunnen uw tanden op professionele wijze bleken. Hiervoor maken wij gebruik van een bleekgel in combinatie met een ledlamp die het bleekproces activeert. Belangrijk om te weten, is dat wij niet kunnen voorspellen hoe wit uw tanden zullen worden.

Het resultaat van tanden bleken hangt onder andere af van de huidige kleur van uw tanden en de dikte van het tandglazuur. Als uw tanden veel zijn verkleurd, dan kan het mogelijk lastiger zijn om uw tanden witter te maken. Mocht u na de behandeling niet helemaal tevreden zijn met de witheid van uw tanden, dan bent u van harte welkom om een tweede afspraak in te plannen om uw tanden nogmaals te bleken voor een optimaler resultaat.

De voorbereiding

Wij adviseren u om uw gebit te laten reinigen voorafgaand aan de behandeling. Om uw gebit voor te bereiden op het bleekproces, wordt tijdens de gebitsreiniging tandplak en tandsteen verwijderd. Dit zorgt voor het best mogelijke resultaat. Daarnaast polijsten wij uw gebit. Dit houdt in dat wij het tandoppervlak glad en glanzend maken. Het polijsten van uw gebit is inbegrepen bij de behandeling. U hoeft hiervoor niet extra te betalen.

Tanden bleken kosten

Hieronder hebben wij de kosten voor de behandeling (inclusief gebitsreiniging) voor u op een rijtje gezet. Heeft u hier vragen over? Bel ons gerust. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 032 032 21 13.

  • Bleken incl. gratis polijsten (60 min) €150,-

Zelf uw tanden thuis bleken

Wilt u liever uw tanden thuis bleken? Ook dit is mogelijk. Maak hiervoor een afspraak bij onze praktijk in Lelystad. Tijdens uw bezoek wordt er een afdruk van uw gebit gemaakt, op basis waarvan wij een bleekbitje op maat zullen vervaardigen. Als uw bleekbitje klaar is om opgehaald te worden, krijgt u hierover bericht. U krijgt uw persoonlijke bleekbitje inclusief de bleekgel mee naar huis, zodat u zelf uw tanden kunt bleken. Onze tandarts geeft u duidelijke instructies, zodat u precies weet wat u moet doen. Mocht u hier vragen over hebben, schroom dan niet om contact op te nemen.

Hoe werkt het?

U vult het bleekbitje met de bleekgel en draagt deze 60 tot 90 minuten per dag voor een optimaal resultaat. U krijgt voldoende bleekgel mee voor meerdere bleeksessies. Hierdoor hoeft u niet voor iedere sessie langs te komen en kunt u zelf thuis uw tanden bleken. De meeste mensen zien na ongeveer 1 tot 2 weken resultaat. De tijdsduur en het uiteindelijke resultaat kan per persoon verschillen.

Reviews van onze patiënten

Hieronder leest u enkele reviews van onze patiënten. Wij zijn er trots op dat wij hen hebben mogen helpen.

Lubette

5/5

Bij deze tandarts een bleekset gewonnen. Gelijk een afspraak gemaakt en werd hartelijk ontvangen door assistenten. Mijn tanden werden netjes gereinigd. Zeker een aanrader deze tandarts! 🪥🦷

Anna

5/5

Fantastisch resultaat! Mijn tanden zijn aanzienlijk witter geworden na slechts één behandeling. Voel me veel zelfverzekerder en kan niet stoppen met glimlachen!

Sarah

5/5

Na jaren van onzekerheid over mijn verkleurde tanden, heb ik eindelijk de stap gezet om ze te laten bleken. Het was het absoluut waard! Ik voel me als herboren en kan nu weer vol vertrouwen lachen.

David

5/5

Tanden bleken heeft mijn glimlach echt getransformeerd. Ik ben versteld van hoe snel en pijnloos het proces was, en de resultaten zijn verbluffend. Ik raad het ten zeerste aan!

Veelgestelde vragen over tanden bleken

Omdat wij u zo volledig mogelijk willen informeren, hebben wij een aantal veelgestelde vragen voor u beantwoord. Mocht u een andere vraag hebben, bel ons dan gerust. Wij staan klaar om u te helpen.

De duur van het behoud van witte tanden na het bleken varieert per persoon en hangt af van factoren zoals mondhygiëne, dieet en levensstijl. Meestal blijven de resultaten enkele maanden tot een paar jaar zichtbaar voordat een opfrisbehandeling nodig is.

Na tanden bleken kunt u het beste geen voedingsmiddelen en dranken consumeren die vlekken kunnen veroorzaken, zoals koffie, rode wijn en gekleurde sauzen. Ook raden wij u af om te roken om de duurzaamheid van de wittere tint te verlengen.

Meestal is 1 sessie van 60 minuten voldoende om de gewenste resultaten te bereiken. Indien nodig kan er een tweede afspraak worden ingepland voor verdere verheldering of om eventuele onvolkomenheden aan te pakken.

Tanden bleken, wanneer uitgevoerd door een gekwalificeerde professional, is over het algemeen veilig. Echter, zoals bij elke medische of cosmetische procedure, zijn er risico’s verbonden, zoals gevoeligheid van tanden en irritatie van het tandvlees.

Een bleeksessie van 60 minuten inclusief gebitsreiniging kost 75 euro. Indien u uw gebit wilt laten polijsten, komen er kosten bij. Voor een bleeksessie inclusief gebitsreiniging en polijsten betaalt u 100 euro.