Logo Flevo Tandarts
Google Reviews

Meenthoek 3-5

Lelystad

Van 08:00 tot 18:00

Flevo Tandarts

Tandarts Dronten

Nieuwste apparatuur

Zeer ervaren tandartsen

Alle disciplines onder één dak

Van harte welkom bij Flevo Tandarts

Namens het hele team van Flevo Tandarts heten wij u van harte welkom in onze praktijk. Binnen onze praktijk bieden wij diverse tandheelkundige behandelingen aan. Deze behandelingen kunnen wij desgewenst onder lichte narcose uitvoeren. Dit wordt door veel mensen als prettig ervaren, omdat ze hierdoor niets merken van de behandeling. Een alternatieve behandelmethode is het gebruik van lachgas. Lachgas zorgt voor een kalmerend effect. Daarnaast neemt het een deel van de pijn weg. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Heeft u angst voor de tandarts? Ons team is gespecialiseerd in het behandelen van angstige patiënten. Zowel kinderen als volwassen zijn van harte welkom in onze praktijk. Wij nemen u stap voor stap mee in het proces en leggen u alles duidelijk van tevoren uit, zodat u precies weet wat u van de behandeling kunt verwachten. Daarnaast nemen wij uitgebreid de tijd voor u en zullen wij al uw vragen beantwoorden. Ons doel is ervoor te zorgen dat u met een relaxed gevoel in onze tandartsstoel zit en onze praktijk met een brede glimlach verlaat. Twijfelt u nog? Bel ons gerust en wij vertellen u graag meer. Of klik hier om u direct in te schrijven bij onze praktijk.

Tandarts Dronten

Tandarts in de buurt van Dronten

Als u op zoek bent naar een nieuwe tandarts in de buurt van Dronten, dan bent u bij Flevo Tandarts aan het juiste adres. Onze praktijk is gevestigd op een mooie locatie nabij het centrum van Lelystad en is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Vanaf Dronten is het niet langer dan 20 minuten rijden.

Op dit moment nemen wij nog nieuwe patiënten aan. Wij hebben geen wachtlijst, waardoor u vrijwel direct terecht kunt bij onze tandarts. Nadat u zich heeft ingeschreven, zullen wij contact met u opnemen om uw inschrijving te bevestigen en een datum te prikken voor uw eerste bezoek aan onze tandartspraktijk in Dronten. Hieronder leest u meer over onze werkwijze.

Onze werkwijze

Stap 1

Wij heten u van harte welkom op de praktijk, de koffie staat klaar.

Stap 2

Er volgt een intake, eventueel worden er foto's gemaakt.

Stap 3

Wij bespreken de verschillende mogelijkheden.

Stap 4

Wij stellen het behandelplan en de bijbehorende begroting op.

Stap 5

Wij voeren het behandelplan uit en leveren benodigde nazorg.

Stap 6

U komt ieder half jaar terug om uw gebit gezond te houden.

Openingstijden van onze tandartspraktijk nabij Dronten

Het team van Flevo Tandarts staat vier dagen per week voor u klaar. Wij streven ernaar om u de best mogelijke mondzorg te bieden in een rustige en comfortabele omgeving en doen er alles aan om u op uw gemak te stellen. Wij zijn er trots op dat wij al veel mensen hebben mogen helpen met het verbeteren en/of onderhouden van hun mondgezondheid. Bent u benieuwd hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren? Bekijk dan de reviews.

Maandag 12:00 - 20:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10:00 - 15:00
Vrijdag 10:00 - 15:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Heeft u overdag geen tijd om naar de tandarts te gaan, bijvoorbeeld omdat u dan aan het werk bent? Wij begrijpen dit als geen ander en hebben de deuren van onze praktijk dan ook op maandagavond voor u geopend. Geef bij het maken van uw afspraak aan dat u graag in de avond wilt langskomen en wij zullen hier zoveel mogelijk rekening mee houden.

Bent u onverhoopt vertraagd of niet in de gelegenheid om op uw afspraak te komen? Geen probleem! Wij vragen u vriendelijk om dit minstens 24 uur van tevoren aan ons te melden. U kunt ons tijdens de openingstijden van onze praktijk telefonisch bereiken door te bellen naar: 032 032 21 13. Meer informatie over het maken en annuleren van afspraken vindt u op de pagina met onze huisregels.

Onze behandelingen

U kunt bij ons terecht voor zowel algemene als esthetische behandelingen om uw gebit mooi en gezond te houden. Onze tandartsen zijn zeer ervaren en werken uitsluitend met de modernste apparatuur. Zo zorgen wij ervoor dat uw behandeling zo goed mogelijk verloopt. Zowel kinderen als volwassen zijn van harte welkom in onze praktijk. Heeft u angst voor de tandarts? Bij ons bent u in goede handen. Wij doen alles in goed overleg en betrekken u actief bij het behandelproces, zodat u ten alle tijden de controle behoudt.

Wilt u graag onder lichte narcose worden behandeld? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Binnen onze praktijk zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van behandelingen onder narcose, zodat u niets zult merken van de behandeling. Ook is het mogelijk om onder invloed van lachgas te worden behandeld, waardoor uw waarneming verandert en u de behandeling rustig en kalm zult ondergaan. Informeer ons naar de mogelijkheden op het gebied van sedatie. Wij vertellen u hier graag meer over.

Tandarts Dronten

Hieronder volgt een greep uit de behandelingen waarvoor u bij de tandarts in Dronten terecht kunt. Heeft u een vraag over één van onderstaande behandelingen? Vul dan het contactformulier op onze website in en wij zullen zo spoedig mogelijk terugkomen op uw vraag.

Intake

Narcose (volwassenen)

Narcose (kinderen)

Extracties

Vullingen

Tanden bleken

Wortelkanaalbehandeling

Reviews over onze tandartspraktijk nabij Dronten

Mocht u nog twijfels hebben, dan nodigen wij u graag uit om onderstaande reviews te lezen. Wij zijn ontzettend trots op de feedback die wij krijgen van onze patiënten. Hopelijk bent u de volgende die wij mogen helpen aan een stralende glimlach.

Mike Hensen

5/5

Na jaren eindelijk de stap durven te maken om weer naar de tandarts te gaan. Duidelijke uitleg tijdens de intake en nu in 2 afspraken de (voor mij grote) nodige behandelingen gehad. Door de rustige en persoonlijke benadering is het mij uiteindelijk allemaal heel erg meegevallen. Meteen weer een nieuwe afspraak gemaakt, ik durf weer! 🙂

Anoniem

5/5

Jaren niet naar de tandarts geweest. Resultaat; 10 gaatjes, waaronder 1 heel groot gat in mijn kies. We pakken het stap voor stap aan. Heb nog nooit zo’n fijne tandarts gehad! Zo relaxed en lief. Vandaag het grote gat gevuld. Ik ben zelfs in slaap gevallen. Zo ontspannen was ik! Ik ben echt heel erg blij!

Mariella Hermus

5/5

Wat een fijne tandartsenpraktijk! Heel laagdrempelig, zeer vriendelijk en heel kundig. Je voelt je ook direct op je gemak en ze geven je werkelijk hele goede adviezen. Een aanrader!

Ismail Aitomar

5/5

Positieve ervaring met beide tandartsen. Beiden zijn ervaren en erg deskundig. Bovendien staan ze goed in contact met de patiënt.

Veelgestelde vragen aan de tandarts

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie, bijvoorbeeld over de mogelijkheden op het gebied van sedatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt het contactformulier op onze website invullen, naar de praktijk bellen of een mail sturen. Wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk te reageren. Hieronder hebben wij een aantal vragen voor u op een rijtje gezet die wij veel gesteld krijgen in de praktijk. Wellicht dat het antwoord op uw vraag hier tussen staat.

Ruim een kwart van de Nederlanders is bang voor de tandarts. Dit is iets wat wij in de praktijk veel meemaken en als u dit ook bent, dan hoeft u zich hier absoluut niet voor te schamen. Sterker nog, wij adviseren u om dit met ons te delen, zodat wij u angstbegeleiding kunnen bieden en wij u kunnen helpen om over uw angsten heen te komen. Dit doen wij onder andere door u voorafgaand aan de behandeling te informeren over wat u kunt verwachten van de behandeling. Daarnaast nemen wij uitgebreid de tijd voor u en houden wij rekening met uw wensen. Als het niet gaat, dan kunt u dit gerust aangeven en zullen wij u de tijd geven die u nodig heeft. Heeft u vragen? Stel deze gerust! Onze tandarts is gespecialiseerd in het behandelen van angstige patiënten en is er om u gerust te stellen. Maak vandaag nog een afspraak met onze tandarts in Dronten.

Moet u binnenkort een ingrijpende behandeling ondergaan en kijkt u hier erg tegenop? Dan kunt u overwegen om de behandeling onder narcose te ondergaan. Of u in aanmerking komt voor een tandartsbehandeling onder narcose, hangt af van uw gezondheidssituatie. Hierom zullen wij u vragen om een gezondheidsvragenlijst in te vullen. Zo kan de anesthesioloog bepalen of een behandeling onder narcose geschikt is voor uw situatie en kan hij het proces in goede banen leiden, zodat er geen complicaties zullen optreden. Bel ons gerust voor meer informatie.

Wij kunnen alle behandelingen onder narcose uitvoeren, met uitzondering van het plaatsen van implantaten. Wij kunnen alle benodigde ingrepen doen terwijl u onder narcose bent, waardoor u maar één keer onder narcose hoeft. Kijkt u op tegen een aanstaande behandeling, maar wilt u liever niet onder narcose worden behandeld? Dan kan een lachgasbehandeling de oplossing bieden. Met lachgas blijft u bij bewustzijn, maar krijgt u minder mee van de behandeling en zal u minder pijn ervaren.