Logo Flevo Tandarts
Google Reviews

Meenthoek 3-5

Lelystad

Van 08:00 tot 18:00

Flevo Tandarts Lelystad

Ons team

Nieuwste apparatuur

Zeer ervaren tandartsen

Alle disciplines onder één dak

Sharif Tairie

Tandarts

BIG 39921578602

Drs. Sharif Tairie is afgestudeerd als tandarts in 2016, maar heeft sinds 2013 gewerkt met patiënten die een fobie hebben voor de tandarts. Na zijn afstuderen wist hij dat zijn hart ligt bij het helpen van die patiënten die er gigantisch tegenop kijken om behandeld te worden. Hij specialiseerde zich in lachgas, midazolam en behandelingen onder narcose om de ervaring bij de tandarts te vergemakkelijken. 

Zijn visie is het elimineren van de angstprikkels tijdens een behandeling en daarvoor zijn er wetenschappelijk bewezen methodes voor. Andere landen zoals Amerika zijn al bekend met deze manier van handelen. Ons missie is het behandelen van uw gebit onder de meest optimale condities.

Zainab Ait Omar

Tandarts

BIG 59921642802

Ik ben Zainab en ik ben in 2016 afgestudeerd als tandarts aan het Academisch Centrum Tandheelkunde in Amsterdam. In het laatste jaar van mijn studie heb ik ervoor gekozen om mij te verdiepen in het behandelen van (angstige) kinderen onder de 12 jaar.

Sinds mijn afstuderen heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende praktijken in de randstad en in Flevoland. Ook heb ik cursussen gevolgd om mij te verdiepen in o.a. chirurgie, facings en behandelen met behulp van lachgassedatie. Maar uiteraard kunt u bij mij ook terecht voor algemene tandheelkunde. Kortom, ik ben van alle markten thuis.

Bij SedatieTandarts Flevoland sta ik klaar voor iedereen met een tandheelkundige zorgvraag.