Logo Flevo Tandarts
Google Reviews

Meenthoek 3-5

Lelystad

Van 08:00 tot 18:00

Flevo Tandarts Lelystad

AirSmile

Nieuwste apparatuur

Zeer ervaren tandartsen

Alle disciplines onder één dak

De AirSmile® behandeling

Regelmatig zijn mensen ontevreden over de stand van hun tanden. Naast de bekende slotjesbeugel is er een beugel die zowel uitneembaar als doorzichtig is.

Bij deze orthodontische behandeling worden de op maat gemaakte aligners elke twee weken vervangen door een nieuwe set tot het gewenste resultaat behaald is.

AirSmile Invisible Brace

Het proces

Hieronder lees je alles wat je moet weten over het proces van de AirSmile® behandeling. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Intake door behandelaar

Tijdens het intakegesprek wordt de AirSmile® behandeling aan je uitgelegd door de tandarts. Deze behandeling is er speciaal voor een onzichtbare correctie van de tanden. Samen wordt er gekeken naar jouw wensen en of de AirSmile® behandeling bij jou past.

Afdrukname met scanner of lepel

Tijdens de tweede afspraak worden er afdrukken en foto’s van jouw gebit gemaakt. Jouw gebit wordt door een afdruksysteem gedigitaliseerd, door middel van een digitale mondscanner. Met dit bestand worden de verschuivingen van de tanden gepland. Je kunt zien hoe jouw gebit gedurende de behandeling zal veranderen en je ziet zelfs al het eindresultaat!

Plaatsing eerste AirSmile®

Het behandelplan wordt door jou en de tandarts uitgebreid besproken, al je wensen komen aan bod. Zodra je besluit het behandeltraject in te gaan, worden de aligners voor jou op maat gemaakt. Deze doorzichtige aligners wissel je iedere 2 weken om, om tot het gewenste resultaat te komen.

De voordelen

Bekijk hieronder de voordelen van de AirSmile® behandeling.

*) Vraag vooraf jouw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.